Rally

Al ruim 20 jaar staan Reiger Rally schokdempers garant voor innovatieve schokdempers van topkwaliteit die onder alle omstandigheden de beste tractie, controle en betrouwbaarheid bieden. Deze eigenschappen werden al in een vroeg stadium door verschillende WK rallyteams ontdekt en mede doordat zij onze Rally schokdempers op het hoogste niveau hebben ingezet waren wij in staat om ze tot het topproduct te kunnen maken dat het nu is.

Inmiddels leveren wij voor alle nationale en internationale rallyklassen de beste schokdempers waarbij de basisdemper bestaat uit twee verschillende voordempers (type: 5062 en type: 570) die waar mogelijk gecombineerd worden met een type 4616 achter demper.

Welke combinatie voor uw rallyauto de beste is, is vaak afhankelijk van de klasse waarin u rijdt. In de moderne rallysport heeft de FIA een grote invloed doordat ze de schokdempers in de voertuighomologatie op hebben genomen. Dit geldt voor alle Groep R voertuigen. Wij zijn dan ook trots dat we in vrijwel alle Groep R klassen voertuigen hebben waar onze schokdempers op gehomologeerd zijn.

De belangrijkste klassen hierin zijn voor ons R2, R4 en R5, maar uiteraard zijn onze rally schokdempers ook gehomologeerd op verschillende S2000 en WRC auto’s. Heeft u een rallyauto met Groep N of A homologatie dan heeft u op het gebied van schokdempers meer vrijheid. Uiteraard kunnen wij voor deze auto’s ook alles leveren.

Neem voor alle mogelijkheden contact op met onze Rally afdeling.

GR.R

S2000

WRC

Historic

Rally

Reiger Suspension

Reiger Suspension