Drie wereldtitels voor M-Sport Ford en Reiger Suspension

Hengelo (Gld.), 30 oktober 2017 – Na de overwinning en een derde plaats in de Wales Rally GB heeft het M-Sport World Rally Team beslag gelegd op drie wereldtitels in het WK Rallies (WRC). De Fransman Sébastien Ogier is de kersverse wereldkampioen bij de rijders, zijn navigator Julien Ingrassia wint de wereldtitel bij de bijrijders, terwijl M-Sport als vertegenwoordiger van Ford ook beslag heeft gelegd op de WK-titel bij de constructeurs. De drie wereldtitels zijn een prachtige mijlpaal in de succesvolle samenwerking tussen M-Sport en het Nederlandse Reiger Suspension.

Dat het M-Sport World Rally Team juist dit seizoen beslag op alle wereldtitels in aan absoluut hoogtepunt in de samenwerking die dit jaar precies 20 jaar loopt en het jaar dat Reiger Suspension 40 jaar bestaat. 

M-Sport, officiële vertegenwoordiger van Ford in het WRC, en Reiger Suspension werken al sinds 1997 intensief samen om te werken aan optimale wegligging van de rallywagens. Constante innovatie, ultieme betrouwbaarheid en de wil om te winnen vormen de basis voor de succesvolle samenwerking.

De WK-rally van Indonesië in 1997 vormde wedstrijddebuut van de samenwerking tussen M-Sport en Reiger Suspension. Aanvankelijk liet één van de twee coureurs de Nederlandse schokdempers onder zijn Ford monteren, de tweede dag volgde ook de andere coureur omdat zijn collega hem ineens voorbleef. Het resulteerde in een 1-2 overwinning; de eerste zege voor Reiger in het wereldkampioenschap rallyrijden. Dit weekeinde volgde zege nummer 59.

‘Ambitie om de beste te zijn’

Gerard Seesing, directeur van Reiger Suspension: “Allereerst onze felicitaties voor Malcolm Wilson (eigenaar van M-Sport), de rijders en het complete team van M-Sport met deze geweldige prestaties. Wij zijn trots om al technisch partner bij te hebben kunnen dragen aan deze prachtige successen!”

Gerard Seesing vervolgt: “In de 20-jarige samenwerking met M-Sport hebben we ups en downs gekend, toch zijn we nooit ons doel uit het oog verloren: de ambitie om de beste te zijn. Hard blijven werken en streven naar het beste heeft zich dit weekeinde uitbetaald in drie WRC-titels. Het mooiste is dat we het écht samen hebben gedaan, M-Sport en Reiger, maar ook als team bij Reiger Suspension.”

Kwaliteit en persoonlijk advies

Wij ontwikkelen schokdempers voor alle klassen in de auto- en motorsport vanuit de filosofie de beste te willen zijn wat betreft prestaties, kwaliteit, betrouwbaarheid en levensduur. Iedere klant krijgt hierbij persoonlijk advies, zodat hij of zij datgene krijgt wat hij of zij nodig heeft.

FIA WORLD RALLY CHAMPIONSHIP 2017 -WRC Wales Rally GB (GB) – WRC 26/10/2017 to 29/10/2017 – PHOTO : @World

Reiger Suspension

Reiger Suspension