Bewerkt_Overons

Reiger Suspension is een zelfstandige organisatie met een internationale reputatie op het gebied van de ontwikkeling en productie van schokdempers. Onze specialiteit is het ontwikkelen van schokdempers voor de toepassing onder extreme omstandigheden in auto- en motorsport. We hebben een eigen visie op de eigenschappen die elke schokdemper van Reiger onderscheidend maakt. Iedere klant krijgt een persoonlijk advies om te zorgen dat iedereen precies datgene krijgt wat hij nodig heeft.

Voor alle klassen in de auto- en motorsport leveren wij de beste de schokdemper, zowel wat betreft de kwaliteit, de betrouwbaarheid als de levensduur. Continu doorontwikkelen is één van de grootste krachten van Reiger Suspension. Hierdoor blijven we steeds voorop lopen, omdat wij willen winnen, de beste willen zijn. Onze eigen ontwikkel-, productie- en assemblageafdelingen maken het mogelijk om binnen zeer korte tijd prototypes te produceren welke vaak direct zonder concessies te moeten doen aan de werking productierijp zijn.

Niet voor niets kiezen de grote fabrieksteams voor de producten van Reiger Suspension. Met zo’n 60 medewerkers werken we iedere dag opnieuw keihard aan de realisatie van onze doelstellingen. Wij maken het onmogelijke mogelijk en dan ook nog met een ongekend hoge kwaliteit. Reiger Suspension BV Molenenk 5a 7255 AX HENGELO Gld. Tel. +31 (0)575-462077 Fax. +31 (0)575-463316 Email: info@reigersuspension.com

Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag: 8.00 uur tot 12.30 uur en 13.00 uur tot 17.00 uur (CET) Overige tijden en dagen zijn op afspraak mogelijk.

Innovatie

Strategie

Vacatures

Leveringsv.

Historie

Reiger Suspension

Reiger Suspension