MX

Onze schokdempers worden precies gemaakt voor de extreme omstandigheden die jij tegenkomt. We ontwikkelen en produceren alles zelf. Er zijn verscheidene opties mogelijk, ook stellen we standaard schokdempers af naar jouw wensen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor jouw demper. We maken basisdempers met enkel compressie en rebound verstellingen, gemaakt om je ingaande en uitgaande demping te controleren. Zo kun je de optimale balans tussen stabiliteit, tractie en comfort vinden. Daarnaast is het bij sommige dempers mogelijk om extra opties te monteren. Voor luchtvering heeft Reiger een nieuwe innovatie ontwikkeld, namelijk Reiger Spring Insert.

DP (double piston), wat zorgt voor een progressieve ingaande demping waarmee je met veel comfort kunt rijden zonder dat de demper doorslaat.

De RCV (rebound control valve) voelt of het wiel aan de grond is en past daar de demping op aan zodat het wiel zo snel mogelijk de grond weer raakt. Dit zorgt ervoor dat je veel meer tractie hebt. ICS (intelligent compression system) is ons gepatenteerde, revolutionaire systeem voor de ingaande demping.

Dit systeem voelt of het chassis naar beneden gaat (bijvoorbeeld na een sprong) of het wiel omhoog (bij een hobbel) en past daar de demping op aan.

Reiger Suspension is al jarenlang trouwe partner van het Beursfoon KTM Team en Rick Elzinga, rijder van het Team MJC – Yamaha Racing. Onze trouwe samenwerking heeft al diverse titels opgeleverd.

Schokdemper

Voorvork

Aanvullend

MX

Reiger Suspension

Reiger Suspension